Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Es Es Spor Futbolcuları ve Yönetimi ile düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Es Es Spor futbol takımı ve kulüp yöneticileri ile kahvaltıda biraraya geldi. Düzenlenen kahvaltıya Es Es Spor futbol Kulüp Başkanı Ferhat Önal, yönetim kurulu üyeleri ve futbol takımı oyuncuları katıldı.

Kahvaltı sonrası futbolcularla tanışan Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, teknik heyete ve futbolculara yeni sezonda başarılar diledi. Karadere, "İnşaĺah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Bugün buradasınız. Genç sporcularsınız. Yarın sizleri daha iyi takımlarda görmek isteriz. Bu bizlere gurur verir. Tüm takıma, teknik heyete ve yönetime sezon boyu başarılar dilerim.” dedi.

19 Aralık 2017 / Okunma: 260