Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Diyanet -Sen Espiye İlçe Temsilciliği'nin Düzenlemiş Olduğu Kahvaltıya Katıldı.

Diyanet Sen Espiye ilçe Temsilciliği Din görevlileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Diyanet-Sen Espiye ilçe temsilciliğinin Mavi Yeşil’de düzenlediği sabah kahvaltısına Espiye Kaymakamı Yusuf Akın, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Giresun il Müftüsü Muhittin Oral, Espiye ilçe Müftüsü Yavuz Koçak, Diyanet Sen Giresun İl Başkanı Sami Şimşek, Diyanet Sen Espiye ilçe temsilcisi Fatih Türkmen ve ilçede görev yapan dingörevlileri katıldı.

Diyanet Sen Giresun İl Başkanı Sami Şimşek,”Dünya bilsin ki, bu ülkenin manevi kuvvetleri olan din Görevlileri, devletinin, milletinin, diyanetinin, her zaman yanındadır” dedi.

Bu tür kültürel ve sosyal faaliyetlerin devam edeceğini belirten Diyanet Sen Giresun İl Başkanı Sami Şimşek ve Diyanet Sen Espiye ilçe temsilcisi Fatih Türkmen, sabah kahvaltısına katılan Espiye Kaymakamı Yusuf Akın ‘a, Belediye Başkanı Mustafa Karadere’ye, Giresun il Müftüsü Muhittin Oral’a, Espiye ilçe Müftüsü Yavuz Koçak’a ve din görevlilerine teşekkür ettiler.

Espiye ilçe Müftüsü Yavuz Koçak, Din görevlilerini sabah kahvaltısında buluşturan Diyanet Sen il ve ilçe temsilcilerine teşekkür etti.

19 Aralık 2017 / Okunma: 80