Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında Espiye A.İ.H.L il 1.si oldu.

"Genç Sadâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Giresun Finali”

Espiye’de Yapıldı.Espiye Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapılan ve jüri başkanı Espiye İlçe Müftüsü Yavuz Koçak ve üyelerin değerlendirmesi sonucunda, Espiye AİH Lisesi öğrencisi Cemali Gülyol il birincisi,Tirebolu Şehit Yunus Yılmaz AİH Lisesi öğrencisi Ahmet Çoban ikinci ve Keşap Şehit İsmail Kefal AİH Lisesi öğrencisi Eyyüp Yiğit üçüncü oldu.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen"Genç Sadâ Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Giresun İl Finali”yarışmasında Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Necati AKKURT, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ertuğrul TOSUNOĞLU, Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Karakayalı, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir, Espiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk, İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, okul müdürleri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.Belediye Başkanı Mustafa Karadere, kaybedenin olmadığı bu yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve emeği geçen yönetici ve  öğretmenlerimizi tebrik ederek, Bölge finalinde İlimizi temsil edecek Espiye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Cemali Gülyol’a başarılar diledi.

Ayrıca, yarışmaya katılan tüm öğrencilere Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere tarafından birer takım elbise hediye edildi.

21 Aralık 2017 / Okunma: 219