Başkan Karadere’ye Teşekkür Ziyareti

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Yeşilyurt Köyü Muhtarı Bülent Baş ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı

Köyü Muhtarı Bülent Baş ve mahalle sakinleri ile birlikteBelediye Başkanımız Mustafa Karadere’ye köylerine yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karadere, "Her mahallemize ve köyümüze aynı oranda hizmet götürme gayretindeyiz. Belediye olarak her köyümüzün isteklerini karşılamak için canla başla çalışıyoruz. Beraber yönetelim prensibimizle vatandaşlarımızın da desteklerini alıyoruz. Onların istek ve taleplerini dinleyerek sorunlara mümkün mertebe çözüm üretiyoruz. Bu çalışmalarımızın sonucunda halkımızdan takdir görmek ise bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Bize destek veren tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu kapsamda bizleri ziyaret etme nezaketini gösterenKöyü Muhtarı Bülent Baş ve berberindeki heyete teşekkür ederim" dedi.

26 Aralık 2017 / Okunma: 192