Başkan Karadere Muhtarlarla Bir Araya Geldi.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda, belediye hizmetleri hakkında bilgi verip muhtarların taleplerini dinledi.

Mahalle muhtarıyla ilçede bir restaurantta bir araya gelen Başkan Karadere, ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içinde olduklarını belirterek muhtarlardan mahallelerin sorunlarının tespitinde yardım istedi. Belediyenin 2018 yılı içerisinde yapacağı proje ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Başkan Karadere, ” Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksin götürüyoruz. Amacımız her mahallesi yanşanılabilir daha güzel Espiye’yi oluşturmak” dedi. Başkan Karadere, "Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Türkiye´de istikrar ve güvenin artık önemli öğeler olduğunu toplumun her kesimi biliyor. Bu sebepten dolayı her kesim yaptığımız hizmetleri destekliyor. Halkımıza verdiğimiz sözleri hep tuttuk, bundan sonra da tutacağız” dedi.

Muhtarlara sosyal taraf olarak değil her zaman sosyal ortak anlayışı ile baktıklarını söyleyerek Başkan Karadere "Muhtarlarımıza çok büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz” dedi.

29 Aralık 2017 / Okunma: 218