Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Ak Parti Merkez İlçe Başkanı’na Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Kendisini yürekten tebrik ediyorum. Hep birlikte şehrimize çok güzel şeyler katacağımıza inanıyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ise; "Başkanımıza nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Birlikte güzel çalışmalar yapacağız.İl İlçe olarak, gerek Ankara ayağı olsun, herhangi bir proje de arkanızda olacağımızı ifade etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

4 Ocak 2018 / Okunma: 347