1957 ESPİYESPOR'A KATKI GECESİNDE BULUŞTULAR

Giresun süper amatör kümede ilk yarıyı lider bitiren ve hedefi Bölgesel Amatör (BAL) ligi olan 1957 Espiyespor yararına İstanbul Eyüp sultan Belediyesi Kültür merkezinde gece düzenlendi.

Eyüp sultan Belediyesi ev sahipliğinde yapılan geceye Espiyeli Sivil toplum Kuruluşları, işadamı, bürokratlar, sporcular ve siyasetçiler ilgi gösterdi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu geceye, İstanbul milletvekili Hasan Turan, Eyüp sultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak, Esenyurt Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahman Ada, Giresun Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal,İBB Medya A.Ş. Genel Müdürü Abdurrahman Tığ, İBB Emlak Daire başkanı Yaşar Parlak, Espiye Federasyon başkanı Temel Kahveci,Zeytinburnu Espiyeliler ve Tüm Giresunlular Dernek Başkanı Fedai Özer,Ataşehir Giresunlular Dernek Başkanı Fatih Yelekoğlu,Espiye spor kulübü Başkanı Emin Özdemir ve Yönetimi,Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar,Ak Parti Espiye İlçe Yöneticileri Mahmut Tığlı,İbrahim Demir,Feyyaz Karaman,Ak Parti Espiye Gençlik Kolları Başkanı Samet Önal ve Dernek Başkanları ile davetliler katıldı.

21 Ocak 2018 / Okunma: 247

Nöbetçi Eczane