İlçe Merkezinde Parke Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor.

Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Karadere, teknik personelden bilgiler alırken, ilçemiz pazarlık mevkinde parke döşeme, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarına ara vermeden başlandığını bildirdi.

Başkan Karadere, "Espiye Belediyesi olarak parke döşeme, alt yapı, beton yol ve asfaltlama çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Belediye olarak imkanlarımız dahilinde, belirlediğimiz program dahilinde, şehir merkezi ve bütün mahallelerimizdeki kapsayacak şekilde, yol çalışmaları ve çevre düzenleme çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek. İlçemizde çamurlu tozlu yol bırakmayacağız. Vatandaşlarımızdan sadece sabır istiyorum yapılan cadde ve sokaklarımızı temiz tutmaya özen gösterelim” dedi.

12 Şubat 2018 / Okunma: 240

Nöbetçi Eczane