Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Boncukçu Mahallesi Muhtar Adayları İle Bir Araya Geldi.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, Boncukçu Mahallesi muhtar adayları ile yemekte bir araya gelerek, 4 Mart Pazar günü yapılacak muhtarlık seçimleri için başarı dileklerinde bulundu.

Geçtiğimiz aylarda yeni kurulan Boncukçu Mahallesi seçime gidilmesi nedeniyle başlayan muhtarlık adaylığında seçime girecek muhtarlar belli oldu. Adaylar Nuray Kömürcü,Ayşe Kömürcü,Metin Çelik,Halil İbrahim Demir,Hacı Ahmet Özdemir,Halil Güç,Ahmet Bodur,Engin Baş,Halit Yılmaz,Bilal Bekçi,Mehmet Bekar,Ali Aslan Şahin,Ali Gürsoy, ve Mustafa Bayhan aday oldu.

Yapılacak muhtarlık seçimleri için muhtar adayları ile yemekli toplantıda bir araya gelen Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, muhtar adaylarına hitaben yaptığı konuşmada, "4 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerin kardeşlik içinde geçmesini, mahalle halkı için, halka ve hakka hizmet için hayırlısı kim olacaksa onun seçilmesini diliyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Makamlar, koltuklar, gelip geçicidir önemli olan halka ve hakka hizmet edebilmek vatandaşlarımızın refahı ve huzurunu ve güvenini sağlamaktır. Şimdiden tüm muhtar adaylarımıza seçimde başarılar diliyorum"dedi.

14 Şubat 2018 / Okunma: 243