İlçemiz Nene Hatun Anaokulu tarafından hazırlanan okul öncesi etkinlik sergisi açıldı.

Nene Hatun Anaokulu bahçesinde yapılan sergi açılışına Belediye Başkanımız Mustafa Karadere,Okul Müdürü Merve Kayış,öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Mustafa Karadere "Sergimizin konusu olan okul öncesi etkinlikleri çocukların çok yönlü gelişimini destekleyen, mutlu ve başarılı bireyler olarak yetişmesini sağlayan bedensel, sosyal, duygusal ve zihinsel gelişimi için gerekli deneyimi yaşatan aynı zamanda dünyayı tanımasına, hissettiği olumlu ve olumsuz duyguları ifade etmesine olanak tanıyan faaliyetlerdir. Çocuklarımız geleceğimizin ışıltısı ve aynasıdır. Onları nasıl yetiştirirsek gelecekte mutlaka karşılığını alırız" dedi.
Konuşmaların ardından anaokulu öğrencilerinin hazırladıkları gösteriler, protokol üyelerinin serginin kurdelesini kesmesi ve sergiyi gezmesiyle etkinlik sona erdi.

25 Nisan 2018 / Okunma: 182