BAŞKAN KARADERE YILSONU RESİM SERGİSİNİ GEZDİ

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere,Ak Parti İlçe Başkanı Ali Küçükaydın,Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Pınar Karaman,Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Samet Önal ve Ak Parti Yönetimi ilçemiz 75.Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi Tarafından Düzenlenen Yıl Sonu Resim Sergisini gezdiler.

Resim sergisini gezerek 75.Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin yaptığı tabloları inceleyen ve öğrencilerle sohbet eden Başkan Karadere, öğrencilerin güzel eserler meydana getirdiklerini belirterek "eğitim gören öğrencilerimiz gördüğüm kadarıyla çok güzel eserler ortaya çıkarmışlar. Öğretmenlerini ve okul yönetimini tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin resim dalında merakı olanlara, resmini ilerletmek ve bu dalda eğitim görmek isteyenlere de Belediye tam desteği vermeye hazırız. Öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

17 Mayıs 2018 / Okunma: 128