İlçemiz Protokolü Türkiye Şampiyonu Olan Süleyman Demirel Ortaokulu Voleybol Takımı Öğrencileri İle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, İlçe Kaymakamımız Yusuf Akın,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk,İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürü Hasan Tolga Cebeci 25 -31 Mayıs Tarihleri arasında Ortaokullar Arası Voleybol Müsabakaları Sonucu İlçemizi Temsil Eden ve Türkiye Şampiyona Olan Süleyman Demirel Ortaokulu Küçük Erkekler Voleybol Takımı Öğrencileri Aileleri ve Okul Yönetimi İle Düzenlenen İftar Yemeğinde Bir Araya Geldiler.

Düzenlenen iftar programında konuşan Başkan Karadere; " Takım Öğrencilerini ve Öğretmenlerini Tebrik Ederek, Espiyemizde Yetişen Genç Yetenekleri Profesyonel Takımlarda Görmek İstediğini Söyledi. Başkan Karadere Küçük Erkekler Voleybol Takımının Bundan Sonra da Espiyemizi En İyi Şekilde Temsil Edeceğine İnandığını Belirterek, Yemeğe Katılan Okul Yönetimi,Öğrencilere ve ailelerine Teşekkür Etti.Çocuklarımızı ve Gençlerimizi Spora Kazandırmak, Onlara Sporu Sevdirmek İçin Her Türlü Desteği Vermeye Hazır Olduklarını Belirterek, Onları Sokaklardan, İnternet ve Cafe Gibi Ortamlardan Uzaklaştırmak Niyetinde Olduklarını İfade Etti.
iftar sonunda Takım Öğrencileri Belediye Başkanımız Mustafa Karadere Tarafından Çeyrek Altınla Ödüllendirdi

5 Haziran 2018 / Okunma: 218