Başkan Karadere’den Zabıta Haftası Mesajı

Zabıtanın temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak her yıl 1-7 Eylül arası kutlanan ‘Zabıta Haftası’nın 192. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, her geçen gün hizmet kalitesini artıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayış ile 7 gün 24 saat çalışan Zabıta Teşkilatı ve Belediye Zabıta Müdürlüğü, vatandaşın sağlıklı, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencesi olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, mesajında "Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Şehir hayatında düzeninin sağlanabilmesi için ölçüm ve tartım, güvenlik ve asayiş, denetim ve kontrol mekanizmalarından taviz verilmemesi gerekmektedir. Şehir hayatında düzenin sağlanması için gerekli tüm bu görevler ise Zabıta teşkilatı tarafından yürütülmektedir. Görevleri gereği Belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız Belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Zabıta Müdürlüğümüz bütün personeli ile vatandaşın karşısında değil, vatandaşın yanında ve onun hizmetindedir. Bu geniş görev tanımı ve mevcut imkânlarla; zabıtalarımız bundan sonra da görevini en iyi şekilde yerine getirecektir. Toplum sağlığı ve huzuru için hayati öneme sahip olan zabıtalarımızın daha sağlıklı çalışması için lütfen zabıta personelimize yardımcı olalım. Mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyor, tüm zabıta mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

5 Eylül 2018 / Okunma: 40

Nöbetçi Eczane