VALİ ŞAHİN YENİKÖY KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

Yedi değirmeler, mağaralar ve şelaleleri inceleyen,Vali Şahin, Belediye Başkanımız Erol Karadere’den bilgiler aldı. Vali Şahin'in köy ziyaretine, Belediye Başkanı Erol Karadere, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yanık, Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir, Giresun Ticaret Borsa Başkanı Mustafa Karadere, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Akkaya,İl Genel Meclis Üyeleri Hayrettin Öztürk,Mehmet Dursun,Emniyet müdürü Ramus Öztürk,Hakim Volkan Pamukçu,Orman İşletme Müdürü Vedat Saraç,Esnaf Sanatkarlar odası Başkanı Salih Yanık,Espiye Müftüsü Mehmet Yazıcı,Araştırmacı gazeteci İsmail Kahraman ve köy muhtarları katıldı. Yeniköy köyü ve çevre köy muhtarlarının sorunlarını dinleyen Vali Şahin Espiye-Ericek grup yolunda,Karaovacık,Karadoğa ve Gelevera yaylalarında incelemelerde bulundu.

16 Temmuz 2011 / Okunma: 4445