AK PARTİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

ve milli bayramlarda değil, her zaman halkımızla, muhtarlarımızla, teşkilatımızla, partililerimizle el ve gönül birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Espiye’ye ve güzel insanlarına hizmet etmek bizler için büyük onurdur. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve ilçemizi layık olduğu yere birlikte taşıyacağız. Bizden desteklerini esirgemeyen,dualarıyla yolumuzu açan ve gücümüze güç katan tüm Espiye’li hemşerilerime teşekkür ediyor, bayramlarını kutluyorum" dedi.Partideki bayramlaşma töreninin ardından AK Parti Grup başkanvekilimiz Giresun Milletvekilimiz Sayın Nurettin Canikli,Belediye Başkanı Erol Karadere, AK Parti il Başkanı Sabri Öztürk Giresun Ticaret Borsa Başkanı Mustafa Karadere,AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Akkaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Kocaoğlu ,AK Parti Teşkilat Başkanı Coşkun Nakışoğlu,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şenay Doma,Gençlik Kolları Başkanı Osman İsmailoğlu ve Partililer esnafla bayramlaştılar.

5 Eylül 2011 / Okunma: 1629