AÇILIŞ RUHSATI VE KALDIRIM İŞGALİ KONTROLÜ YAPILDI

Sokak ve cadde üzerindeki işyerlerinin kaldırımlara fazla işgal etmeleri üzerine denetim yapan zabıta ekipleri işyerlerine verilen ölçüler dışında işgal eden işyerlerini uyardı. Yapılan denetimlerde kaldırımı işgal eden çok sayıda esnafın açtıkları tezgahlar kaldırımların önünden Zabıta ekiplerinin talimatıyla kaldırıldı.İlçe merkezinde kaldırımlar için denetimlerin süreceği ve kaldırımları işgal eden işyerlerine ceza uygulanacağı açıklandı. Espiye’de artık her şeyin çok farklı olacağını ifade eden Belediye Başkanımız Erol Karadere , “Kaldırımlar içinde zabıta ekiplerimiz kontrollerini yapacaklar.Çünkü bu kaldırımlar vatandaşın hakkıdır. Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü olarak bundan sonra da bu yöndeki çalışmalarımız devam edecektir ‘’dedi.

9 Eylül 2011 / Okunma: 1534