AK PARTİ ESPİYE İLÇE TEŞKİLATI,KADIN KOLLARI SEÇİMLİ 3. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Hatice Kocaoğlu;Ülkenin her yerinde gençlik kollarındaki üye sayısının giderek arttığını,Kadın Kolları olarak daha güzel yarınlara temel atmaya hazırlandıklarını söyledi. Espiye Belediye Başkanımız Erol Karadere ise kadın kollarının çalışmalarını her zaman takdir ettiklerini, yaptıkları çalışmaların her zaman olumlu sonuçlarını gördüklerini söyledi. AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Akkaya yaptığı konuşmada;"Bu ülkenin Kadınları olarak ne mutlu sizlere ki şanlı ecdadımızdan devraldığımız bu cennet vatana, adaletin ve kalkınmanın esas olduğu milletine hizmetten başka hiçbir düşünce ve amaç taşımayan AK Parti çatısı altında birleşip çalışıyorsunuz" diye konuştu. Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere;’’Kadın kollarımızın icraatları ve yaptığı faaliyetlerin yararlarını Espiye’nin Sahilde 1. parti çıkmasıyla anlıyoruz.Giresun’un sevgisini kazanmış Kadın Kollarımızla beraber yola devam etmenin her zaman gururunu yaşıyoruz.Allah yar ve yardımcınız olsun’’dedi. Tek liste ile gidilen seçimlerde 270 delegeyle birlikte 159 geçerli oy alan Şenay DOMA,AK Parti Kadın Kolları Başkanı seçildi.DOMA;’’Tüm AK Parti Kadın kolları Üyelerime geçmişteki çalışmaları ve emekleri için teşekkür ediyorum,bundan sonraki süreçte daha çok çalışacağımızın daha çok hizmet edeceğimizin sözünü veriyoruz’’dedi.

15 Eylül 2011 / Okunma: 2902