OKULDA VE AİLEDE EĞİTİM PRPJESİ TAMAMLANDI

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere,yaptığı açıklamada, Avrupa Birliği'nce (AB) finanse edilen proje kapsamında ilçedeki okul öncesi eğitim çağındaki 40 çocuğa eğitim verilirken ailelerine yönelik de okul öncesi eğitimin önemi, gerekliliği konusunda eğitimler verildiğini hatırlattı.Başkan Karadere, bir yıldır uygulanan projenin son derece faydalı olduğuna inandıklarını ifade ederek, ''Okul öncesi eğitimin yayınlaştırılmasında Giresun pilot iller arasında bulunmaktadır. Bu anlamda yürütülen çalışmalar okul öncesi eğitimin bilincini artırmıştır. Projeye katkı sağlayan ve katılan herkesi kutluyorum'' dedi. Konuşmanın ardından proje kapsamında eğitim alan veli ve öğrencilere sertifikaları verildi.

22 Aralık 2011 / Okunma: 1724