DEVLET HASTANESİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Adabük Mahallesi'nde yapımına başlanan yeni hastanenin ilçe ve yöre halkına en iyi sağlık hizmeti sunacağını ifade eden Karadere, "İlçe merkezinde vatandaşlara hizmet veren hastanemiz ihtiyaca cevap veremiyordu. Bu nedenle Sağlık Bakanlığı ve Belediye iş birliyle Adabük mahallesine 10 bin metre kare alan üzerine yeni modern hastanenin yapımına başlandı ve inşaat çalışmaları sürüyor “dedi.Hastanenin ihalesinin TOKİ tarafından yapıldığını, hastanenin 50 yataklı olacağını ifade eden Başkan Karadere, şöyle konuştu:Yeni hastanemizde her oda tek kişilik, son sistem, 3 ameliyat hanesi, her branş için 6 adet poliklinik, otopark alanı ve 3 girişi bulunacaktır. Yeni devlet hastanesinin yapımına başlanmasının sevincini yaşıyoruz. Hastanenin bölge halkımıza ve Espiyelilere hayırlı Uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

24 Ocak 2012 / Okunma: 2056