BAŞKAN KARADERE ''ESPİYE MARKA ŞEHİR OLACAK''

Başkan Karadere, son yapılan nüfus sayımında ilçe nüfusunun 17 bin 73 olduğunu, bu rakamın 17 bin 379'a yükselmesini ilçe adına olumlu bir gelişme olarak değerlendirdiklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:''İlçemiz artık göç veren değil göç alan bir ilçe haline gelmiştir.Espiye nüfusunda 306 kişilik artışla her geçen gün büyümektedir.İlçemizin nüfus artışı kuşkusuz yerel yönetimler olarak omuzlarımızdaki sorumluluğu da artırmaktadır. Çünkü nüfusun artması demek, hizmete duyulan ihtiyacın da artması anlamına gelmektedir.Belediye olarak bu bağlamda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz.İlçemize yönelik yaptığımız her yatırım ve her hizmette, güzel ilçemizin yarınlarını ve geleceğini hesap ediyor, adımlarımızı da ona göre atıyoruz. Espiye, geleceğin marka şehri olacaktır''dedi.

6 Şubat 2012 / Okunma: 1651