GİRESUN MİLLETVEKİLİMİZ ADEM TATLI'DAN ESPİYE ZİYARETİ

Tatlı’nın ziyaretine Espiye Belediye Başkan yardımcısı İbrahim Yanık, AK Pati İlçe Başkanı Ali Kemal Akkaya, Soğukpınar Belde belediye Başkanı Özcan Özdemir, AK Parti İl Başkan yardımcısı Mustafa Karadere,AK Parti Teşkilat Başkanı Coşkun Nakışoğlu,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şenay Doma, İl Genel Meclis üyeleri Hayrettin Öztürk,Mehmet Dursun,Ziraat Odası başkanı Raif Uçar,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Salih Yanık ve partililer katıldı. AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı , "Giresun ve Espiye için hep büyük düşündük ve mega projeleri hayata geçirmek için çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz dedi. Tatlı, Espiye ilçesine AK Parti iktidarında bir çok hizmetler getirdik. Bundan sonrada bu hizmetleri getirmeye devam edeceğiz. Espiye İmam Hatip Lisesine 120 kapasiteli öğrenci yurt binası, balıkçı barınağı yapılacağını belirterek, Parti teşkilatın dan Ankara’ya gelecek projeleri hayata geçireceğini söyledi. Çalışmalarında toplumsal talepleri yerine getirmek için çaba harcadıklarını belirten AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, ‘AK Parti hükümeti döneminde yapılan çalışmalar ortada. Bizler de bu kapsamda bireysel değil, toplumsal talepleri tespit edip, bu taleplerin yerine getirilmesi için çaba sarfediyoruz. AK Parti milletvekilleri olarak, meclis çalışmaları dışında fırsat buldukça ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Böylece hem vatandaşlarımızla hasret gideriyor, hem de sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz’ diye konuştu.

5 Mart 2012 / Okunma: 1619