TARIM İLÇE MÜDÜRÜ VE BAŞARILI KADIN ÇİFTÇİMİZDEN BAŞKAN KARADERE'YE ZİYARET

Kırsal alanda kadın çiftçilere götürülen eğitim-yayım çalışmalarının sonuçlarını görmek, tarımsal konularda performanslarını değerlendirmek, kendilerine olan güven duygularını geliştirmek, birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak ve girişimcilik ruhunu aşılamak amacıyla her yıl ülke genelinde de yapılan Kadın Çiftçiler Yarışıyor bilgi ve proje yarışması Giresun Gıda, tarım ve hayvancılık Müdürlüğünde 12.03.2012 tarihinde düzenlendi.Yarışmaya ilçemiz Arıdurak Köyünden katılan kadın çiftçimiz Fatma ABANOZ, sorulan 15 sorunun tamamına doğru cevap vererek il birincisi olmuştur. 25.04.2012 tarihinde Kastamonu ilinde yapılacak olan Karadeniz Bölge Finaline katılmaya hak kazanarak düzenlenecek yarışmada ilimizi temsil edecektir. Bölge finalinde birinci olan yarışmacı Çanakkale ilinde yapılacak olan Türkiye finaline katılacaktır.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere’de Müdür Metin Küp'e ve Fatma Abanoz'a çalışmalarından ve başarılarından dolayı teşekkür etti.

16 Mart 2012 / Okunma: 1832