AK PARTİ İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Espiye ilçe Başkanı A.Kemal Akkaya, birlik beraberlik içinde ilçede başarıyla çalıştıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu: "AK Parti bütün halkın partisidir. Bunun için gerekli gayreti gösterip, bütün vatandaşlarımızla uyum içinde olacağız. Vatandaşlarımızın talep ve isteklerine,milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla uyum içerisinde çalışarak cevap vermeye çalışacağız" dedi. Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, Belediye olarak halkın kendilerine verdiği yetki ve görevi ilçe için en güzel şekilde kullanmayı kendilerine ilke edindiklerini ifade etti.Başkan Karadere, Belediye olarak halkımızın vermiş olduğu yetki ve görevi ilçemiz için en güzel şekilde kullanmayı kendimize ilke edindik. Bu ilke doğrultusunda yaptığımız çalışmalarla Espiye ilçemizin çehresini değiştirmeye çalışıyoruz. İnanıyorum ki hayata gecen ve geçirilecek olan projelerin ardından kısa bir süre sonra ilçemizin çehresini değiştirmeye çalışıyoruz " dedi.Karadere, belediye olarak Mezbahane, belediye binası, içme suyu projesi, GMK caddesin de alt yapı ve üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Fakülte binası, sosyal güvenlik binası,120 öğrenci kapasiteli yurt binası, çalışmaları da başlayacaktır. İlçemizin alt yapısını tamamen değiştirip güzel bir görünüme kavuşturmak için Hükümet konağı projesi çalışmaların takipçisi olacağız. Amacımız ilçemize hizmet sunmaktır. Halkımız bizlere hizmet yapmamız için yetki vermiştir. Bu hizmetlerin ilçemize kazandırılması konusunda katkıları olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk'de yaptığı konuşmada, hükümet olarak Türkiye'de olduğu gibi Giresun da önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi. Öztürk, Espiye ilçe teşkilatının çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, "Espiye ilçemiz, milletvekili secimde en fazla oy veren ilçe olması nedeniyle ödüllendirilmiştir. Bu başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi. AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetleri dile getiren AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi 'de yaptığı konuşmada ''İktidar partisi milletvekili olarak belli bir koordine içinde ilimizin ve ilçelerimizin kalkınması için çalışıyoruz. Bizler bugüne kadar her zaman halkımızın yanında olduk, bundan sonra da yanlarında olacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bizler halkımıza hizmet için yola çıktık. Hizmet etmeye devam edeceğiz'' dedi. Baladın Düğün salonundaki toplantıya, AK parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk,İl Genel meclisi Başkanı Osman Öden ,Belediye Başkanı Erol Karadere, AK Parti Espiye ilçe Başkanı A.Kemal Akkaya,Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yanık,Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Karadere,AK parti İl Teşkilat Başkanı Nail İpek,Teşkilat Başkanı Coşkun Nakışoğlu,Kadın Kolları Başkanı Şenay Doma,İl Gençlik Kolları Başkanı Şeyma Tekin,Gençlik Kolları Başkanı Osman İsmailoğlu,İl Genel Meclis Üyeleri Hayrettin Öztürk,Mehmet Dursun,Kubilay Elevli,partililer, mahalle ve köy temsilcileri katıldı.

19 Mart 2012 / Okunma: 1658