ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 97. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Günün önemini belirten konuşmayı İlçe Garnizon Komutanlığındaki görevli Jandarma Kıdemli Çavuş Birol Uysal, Çanakkale Zaferi'nin, vatan topraklarını ve bağımsızlığımızı korumak için şahlanan bir milletin, bağımsızlık ve egemenlik aşkının heyecan ve ibret verici destanı olduğunu vurguladı.Öğrenciler tarafından çeşitli şiirler okundu.Çanakkale Zaferinin 97. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü törenlerine,Espiye Kaymakamı Mitat Gözen, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Şahin,Belediye Başkanvekili Nazım Önal,AK Parti ilçe Başkanı Ali Kemal Akkaya,Başkan Yardımcısı İbrahim Yanık,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şenay Doma, Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir, Emniyet Müdürü E.Tayfun Hoşdil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Durmuş, daire amirleri, kamu kurum temsilcileri,siyasi parti temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.

19 Mart 2012 / Okunma: 1656