İLÇEMİZDE ORMAN HAFTASI KUTLANDI

Öğrencilerin orman konusundaki bilgilerini ve çevreci anlayışlarını takdir eden Kaymakam Mitat Gözen, "Her bir fidan gelecekte orman demek. Yeşil Espiye'ye bir katkı demek." dedi.Kaymakam Gözen,Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yanık,Emniyet Müdürü Emin Tayfun Hoşdil,AK Parti ilçe Başkanı Ali Kemal Akkaya ve Teşkilat Başkanı daha sonra okul bahçesindeki fidan dikimi etkinliğine katılarak, daire amirleriyle ve öğrencilerle beraber fidan dikti.Törene Kaymakam Mitat Gözen, Garnizon Komutanı Mehmet Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yanık, Emniyet Müdürü Emin Tayfun Hoşdil, AK Parti ilçe Başkanı Ali Kemal Akkaya, AK Parti Teşkilat Başkanı Coşkun Nakışoğlu, Milli Eğitim müdürü Salih Durmuş, Orman İşletme Müdürü Mahmut Ustamazman müdür yardımcısı Uğur Aktaş, Esnaf ve sanatkârlar odası Başkanı Salih Yanık,okul öğretmenleri,öğrenciler katıldı.

26 Mart 2012 / Okunma: 1762