POLİS HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Polis Haftası nedeniyle ilköğretim okulu öğrencileri çeşitli şiirler okudular. Öğrencilerin foklör gösterisi ilgiyle izlendi. Şiir yarışmasında, dereceye giren öğrencilere Espiye Kaymakamı Mitat Gözen, Garnizon Komutanı Yzb. Mehmet Şahin ve Belediye Başkanı Erol Karadere çeşitli hediyeler verdi.Emniyet Müdürlüğünde çalışmaları dan dolayı başarı gösteren Emniyet Müdürü E.Tayfun Hoşdil ve personellere Espiye Kaymakamı Mitat Gözen tarafından teşekkür belgesi verildi.Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde, Emniyet Müdürü Tayfun Hoşdil tebrikleri kabul etti.Polis Haftası kutlamaları gece yapılan ‘’Yarınlara Geç Kalmadan’’isimli tiyatro gösterisi ve resepsiyonla son buldu.Polis günü kutlama törenine, Espiye Kaymakamı Mitat Gözen, Garnizon Komutanı Yzb. Mehmet Şahin, Belediye Başkanı Erol Karadere,Başkan Yardımcısı İbrahin Yanık,AK Parti ilçe Başkanı Ali Kemal Akkaya,Teşkilat Başkanı Coşkun Nakışoğlu,Kadın Kolları Başkanı Şenay Doma, Emniyet Müdürü Tayfun Hoşdil,Eğitimci Yazar Fahri Şirin, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum müdürleri, vatandaşlar katıldılar.

11 Nisan 2012 / Okunma: 2611