23 NİSAN’I ÇOŞKUYLA KUTLADIK

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Milli Eğitim Müdürü Salih Durmuş yaptı. Durmuş “Bugün 23 Nisan 2012 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 92. yılını kutluyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920, Ulusumuzun babadan oğla geçen saltanat yönetimi terk ederek halkın kendisini seçtiği temsilcileri aracılığı ile yönetmeye başladığı günün adıdır” dedi.Öğrenciler “Öğrenci Andını” hep birlikte okudular. İlköğretim Okullarından Öğrenciler 23 Nisanla ilgili şiirler okudular. İlköğretim okulları arasında düzenlenen resim, şiir ve komposizyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere Espiye Kaymakamı Mitat Gözen, Garnizon Komutanı Mehmet Şahin, Belediye Başkanı Erol Karadere ve Cumhuriyet başsavcısı Hakan Gök tarafından çeşitli hediyeler verildi.23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlama programında Nene Hatun anaokulu öğrencilerinin gösterilerinin ardından Atatürk, Şehit Hüseyin Tahmaz, Hasan Ali Yücel ve Süleyman Demirel İlköğretim okullarının hazırlamış olduğu foklaor, halk oyunları ve bayrak gösterileri büyük beğeni topladı.İlköğretim okullarının tören geçişiyle sona eren, 23 Nisan Bayram törenine Kaymakamı Mitat Gözen, Garnizon Komutanı Mehmet Şahin, Belediye Başkanı Erol Karadere, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yanık,Emniyet Müdürü E.Tayfun Hoşdil, Milli Eğitim Müdürü Salih Durmuş, AK Parti ilçe Başkanı Ali Kemal Akkaya,AK Parti Teşkilat Başkanı Coşkun Nakışoğlu,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şenay Doma, ilçe daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldılar.

25 Nisan 2012 / Okunma: 2018