MESLEK YÜKSEK OKULUNDA MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

İlim ve bilimin beşikten mezara kadar devam etmesi gerektiğini vurgulayan Attar, "Sizden istediğimiz hayatta kendinize sahip çıkmanızdır. Dik durunuz, öz güveninizi yitirmeyiniz. Hayatta zor sınavlarla karşı karşıya kalacaksınız. Toplumun ve bu ülkenin sizlere her zaman ihtiyacı var, Bu mezuniyetle hayatlarındaki bir aşamanın sona erdiğini, ancak talebeliklerinin ömür boyu devam ettiğini belirtti. Hepsinin birer bayrak olduğunu söyleyen Rektör Attar öğrencilerden düşmemelerini, lekelenmemelerini, ve her zaman dik durmalarını, hak yememelerini ve haklarını yedirtmemelerini, nokta kadara menfaat için virgül kadar eğilmemelerini” istedi.Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Zafer Türkmen ise okulun bu yıl ikinci mezunlarını verdiğini söyledi.Mezun olan öğrencilerden dereceye girenlere çeşitli hediyeler ve diplomaları verildi.Bu yıl II. mezunlarını veren Yüksekokulumuzda yapılan törenlere ilgi çok büyük oldu. Okul Bahçesinde Özel Güvenlik ve Koruma programı öğrencilerin yaptığı Yakın Savunma Teknikleri gösterisi izleyicilerden alkış aldı.Program sonunda Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuarı ekibiyle başbaşa kalan mezunlar gönüllerince eğlendiler.Törene İlçe Kaymakamı Mitat Gözen,Belediye Başkan Vekili Yeter Bahadır,Giresun Üniversitesi Rektörü Aygün Attar,Emniyet Müdürü E.Tayfun Hoşdil,AK Parti Teşkilat Başkanı Coşkun Nakışoğlu,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şenay Doma,İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Dursun ve Kubilay Elevli,Öğretim Üyeleri,veliler ve öğrenciler katıldı.

23 Mayıs 2012 / Okunma: 1993