6.GİRESUN GÜNLERİ COŞKUYLA KUTLANDI

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere yaptığı açıklamada;’’Espiye standının, Feshaneye gelen herkes tarafından, en beğenilen stant olduğunu ifade eden Başkan KARADERE “İstanbul 'da yaşayan gurbetçilerimizin kaynaşmasının sağlanması ve İlçemizin kültür, sanat ve turizm yönünden en iyi şekilde tanıtılması amacıyla gerçekleştirilen 6.ncısı düzenlenen feshane Giresun Günleri etkinliklerinde, Espiye Belediyesi olarak, her sene standımızı oldukça özverili bir çalışma ile oluşturuyoruz. Bu özverili çalışmanın karşılığında da standımız, ziyaretçiler tarafından etkinliğin en iyi standı olarak gösteriliyor. Bu sene de, gurbetçilerimiz tarafından en beğenilen stant olarak gösterildik, bundan da çok mutlu olduk.Gurbetçilerimizin kaynaşmasının dolayısıyla da birlikteliğin sağlanması ve Giresun ‘un her yönüyle tanıtılmasının amaçlandığı etkinlikte; gelenek-görenekleri, kültürü, sosyal yaşantısı ve turizmi ile İlçemizi en iyi şekilde tanıttığımıza inanıyorum. Ziyarete gelen herkeste bu konuda benimle hem fikir.Buradan standımıza gelip bizleri onurlandıran başta Orman ve Su işleri Bakanımız Sn. Veysel Eroğlu’na,İçişleri Bakanımız Sn.İdris Naim Şahin’e,AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekilleri Sn.Nurettin Canikli,Mehmet Geldi ve Adem Tatlı’ya,AK Parti Giresun İl Başkanı Sn.Av. Sabri Öztürk'e,Giresun Valimiz Sn.Dursun Ali Şahin’e,İstanbul Valisi Sn.Hüseyin Avni Mutlu’ya,Orman Genel Müdürü SnMustafa Kurtulmuşlu'ya,İstanbul Emniyet Müdürü Sn.Hüseyin Çapkın’a ve tüm ziyaretçilere ayrı ayrı teşekkür eder,ayrıca Feshane Giresun Günleri etkinliğinin açılışı yapıldığı saatten itibaren bizleri yalnız bırakmayan ve bize ev sahipliği yapan İlçemiz eski Kaymakamı ve İstanbul Vali Yardımcısı Sn.Ahmet Deniz ve Eşi Hanımefendi’ye teşekkür eder şükranlarımı sunarım.Yine standımızın hazırlanmasında ve misafirlerin ağırlanmasında emeği geçen Belediye Başkan Yardımcımız İbrahim Yanık'a,İstanbul Espiyeliler Derneği Başkanı Temel Kahveci ve Yönetim Kurulu Üyelerine,İstanbul Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Turan'a,Genel Sekreteri Ersel Kahyaoğlu’na,Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Abidinoğlu'na ve tüm emeği geçen personelimize ayrı ayrı teşekkür ederim’’dedi.

24 Mayıs 2012 / Okunma: 2421