ESPİYE DEVLET HASTANESİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

Adabük Mahallesi'nde yapımı devam eden yeni hastanenin ilçe ve yöre halkına en iyi sağlık hizmeti sunacağını ifade eden Karadere, "İlçe merkezinde vatandaşlara hizmet veren hastanemiz ihtiyaca cevap veremiyor,bu nedenle Sağlık Bakanlığı ve Belediye iş birliyle Adabük mahallesine 10 bin metre kare alan üzerine yeni modern hastanemizin yapımı son hızla devam ediyor,yüklenici firma inşaat çalışmalarını en kısa sürede bitirecektir.Hastanenin 50 yataklı olacağı Yeni hastanemizde her oda tek kişilik, son sistem 3 ameliyat hanesi, her branş için 6 adet poliklinik, otopark alanı ve 3 girişi bulunacaktır. Yeni devlet hastanesinin yapımının hızla devam etmesinin sevincini yaşıyoruz. Hastanenin bölge halkımıza ve Espiyelilere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

22 Haziran 2012 / Okunma: 2433