DEĞİRMENAĞZI KÖYÜNDE REFERANDUM YAPILDI

’’Bütün imkanlarımız dahilinde Değirmenağzı köyünde yaşayan vatandaşlara hizmet edeceğiz,bizlere destek veren ve evet oyu kullanan başta Değirmenağzı köyü muhtarımıza ve Köy de yaşayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.Espiye’ye bağlı kalmanın memnuniyetini hissedecekleri konusunda söz veriyorum.Espiye’ye geçmeden önce Değirmenağzı Köyünün çöplerini Espiye Belediyesi Temizlik işleri ekipleri rutin olarak alıyor ve gerektiği gibi temizlik çalışmalarını yapıyordu,bundan sonra da yapmaya devam edecektir.Değirmenağzı Köyü sakinleri Espiye’nin farkını hissedecek ve Espiyeli olarak gurur duyacaklardır’’dedi.Değirmenağzı Köyü Muhtarı Halil İbrahim Yüksektepe yaptığı açıklamada;Bizler Değirmenağzı Köyü sakinleri olarak Belediye Başkanımız Erol Karadere’nin bizlere olan güvenini boşa çıkarmadık,köye yapılacak olan hizmetler konusunda her zaman Başkanımıza güvenimiz tamdır,Değirmenağzı köyü sakinleri ve şahsım adına Espiye Belediye Başkanımız Erol Karadere’ye teşekkür ediyorum’’dedi.

17 Temmuz 2012 / Okunma: 1921