FEM DERSHANESİNDEN BAŞKAN KARADERE'YE ZİYARET

Dershane müdürü Sadık Göçer de :’2012l SBS’de İlçemizde dereceye giren öğrencilerimiz Selin Torun(İlçe Birincisi-Giresun Fen Lisesi),Emin Bölük(Giresun Fen Lisesi),Gülşah Arslan(Giresun Fen Lisesi),Zeynep Rukiye Sarıkaya(Bayburt Fen Lisesi),Selinay Köse(Gümüşhane Fen Lisesi) ni kazanmışlardır’’dedi.Ayrıca önümüzdeki sınavlarda dershane başarılarının İlçemizle sınırlı kalmayıp ülke çapında başarılar hedeflediklerini ve bu yönde calışmalara başladıklarını belirtti.Başarılarından dolayı Öğrencilerimize çeşitli hediyeler veren Başkan Karadere;Fem Dershanesinin İlçemizde Eğitim Kurumu olarak daha yeni olmasına karşın öğrencilerimizi ilçe genelinde başarıya ulaştırması Şahsım ve İlçe halkının taktirini topluyor, “Öğrencilerimize eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyorum. Onlar İlçemizin ve ülkemizin geleceğidir. Öğrencilerimizin ailelerini, onları yetiştiren, sınavlara hazırlayan okul ve dershanelerindeki öğretmenlerini de ayrıca kutluyorum.Espiyemizin elde ettiği başarılar hepimizi mutlu ediyor. Bunda payı olan herkesi tekrar tebrik ediyorum" dedi.

1 Eylül 2012 / Okunma: 2457