ALMANYA 1.GİRESUN GÜNLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Öğretmen evinde yapılan toplantıda, 1.Almanya Giresun günlerin de Espiye ilçesini tanıtım günlerinde en güzel bir şekilde temsil edebilmek ve tanıtmak amacıyla bir araya gelindiği, daire amirleri ile görüş alış verişinde bulunuldu. Espiye kaymakamı Osman Bilgin, Giresun Valiliği ve Giresun İnsanlığa Hizmet Derneği tarafından düzenlenen Huttrop Str.60 45138'de yapılacak olan 1.Almanya Giresun günleri tanıtımına Espiye’ den 5 kişilik bir ekip ile katılacağız. Almanya’da bulunan gurbetçiler ile hasret gidereceğiz. Almanya’da bulunan iş adamları ile bir araya geleceğiz. İş adamlarından Espiye ilçesine yatırım yapmalarını sağlayacağız. Yabancı yatırımcıların iş yapabilmesi için İlçemiz de her türlü yatırım imkanı bulunuyor. Espiye’de çalı çileği, kivi, bal, elma ve orman ürünlerinin değerlendirilmesini, Yedi değirmenler, Akkaya ve Yeniköy’de bulunan mağaraların ve Balıklı su ve Soğukpınar şelalelerin turizme kazandırılmasını isteyeceğiz. Bu yerlerle ilgili bilgi belge ve tanıtım CD si hazırlayacağız. 1. Almanya günlerinde açacağımız stantta ilçemizi en güzel şekilde tanıtarak, Alman iş adamlarının Espiye’ye yatırım yapmalarını sağlayacağız “şeklinde konuştu. Almanya'da yaşayan Espiye'li vatandaşlarımızın 13 kasım saat:15.00'de Espiye Kaymakamı Osman Bilgin Başkanlığında toplanacağı ve görüş alışverişi yapılacağı bildirildi.

24 Ekim 2012 / Okunma: 1780