29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANDI

Törende bir konuşma yapan Kaymakam Bilgin, Cumhuriyetin temel dayanağının milli hakimiyet ve milli irade olduğunu belirterek, ''Cumhuriyet, Türk insanı için bir yaşama biçimi, temeli, milletin var olma savaşına, yaşama ve ilerleme ideallerine dayanan ve bunlardan beslenen demokratik bir rejimdir'' dedi.Öğrencilerin çeşitli gösteriler sundukları törende daha sonra yıl içerisinde çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.Tören GMK caddesinde öğrencilerin tören geçişiyle sona erdi.Cumhuriyet bayramı kutlama törenine ilçe Kaymakamı Osman Bilgin, Garnizon Komutanı Yzb. Mehmet Şahin, Cumhuriyet savcısı Hayriye Kocamaz, Belediye Başkan vekili Ersin Bahadır, Soğukpınar belde belediye başkanı Özcan Özdemir, Emniyet Müdürü E.Tayfun Hoşdil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Durmuş,İl Genel Meclis üyeleri Mehmet Dursun,Hayrettin Öztürk,AK Parti ilçe başkanı Ali Kemal Akkaya,CHP ilçe Başkanı İbrahim Akgün,MHP ilçe başkanıHüseyin İsmailoğlu, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler, şehit ve gazi yakınları ve vatandaşlar katıldılar.

30 Ekim 2012 / Okunma: 2574