BÖLGE CEZAEVİ YERİ TAPU DEVİR TESLİMİ YAPILDI

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Ersin Bahadır; Uzun süreden beri Bölge Cezaevi yeri için araştırmalar yapılıyordu.Bu konuda Belediye Başkanımız Erol Karadere’nin üstün çabaları sonucu Aves Depoculuk ve Antrepoculuk Hizmetleri A.Ş ile yapmış oldukları görüşmeler neticesinde 3.500.000.00 TL olan 128.331.24 metre kare alanın bizzat Mersin’e mal sahipleri ile yüz yüze görüşmeleri sonucunda kamu yararını düşünerek 3.100.000.00 TL’ye indirilmesini sağlayarak,Belediyemiz tarafından Karadere Mahallesinde bulunan Bölge Cezaevi yerinin kamulaştırılması tamamlanmıştır. Bundan sonra ki süreçte Bölge Cezaevinin 2013 yılı yatırım programına alınıp Adalet Bakanlığı’na Bölge Ceza Evi yeri olarak tahsisi gerçekleşecektir.

26 Kasım 2012 / Okunma: 2196