GİRESUN MİLLETVEKİLİ GELDİ'DEN İLÇEMİZE ZİYARET

Bizden desteklerini esirgemeyen,dualarıyla yolumuzu açan ve gücümüze güç katan tüm Espiye’li hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Akkaya;''AK Parti Giresun Milletvekilimiz Mehmet Geldi her fırsatta İlçemize gelip çalışmalarımızı takip ediyor,bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemiyor,İlçemize yaptığımız ve yapılacak olan yatırımların takipçisi oluyor,bu özverisinden dolayı kendisine İlçe Halkı adına teşekkür ediyorum'' dedi.Toplantıya Milletvekilimiz Sayın Mehmet Geldi,Giresun Ticaret Borsa Başkanı Mustafa Karadere,İl Genel Meclis Üyeleri Hayrettin Öztürk,Mehmet Dursun,İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri,AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Akkaya,Belediye Meclis Üyeleri,AK Parti Teşkilat Başkanı Raif Uçar,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şenay Doma,AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Osman İsmailoğlu,AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar ve vatandaşlar katıldılar.

28 Aralık 2012 / Okunma: 1279