BAŞKAN VEKİLİ BAHADIR'DAN 2013 YILI MESAJI

canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı oluşturmaktadır. 2012 yılı da Espiye'nin çağdaş ve modern bir kent olması için ilçemize kazandırdığımız eserlerin, teker teker hayata geçmeye başladığını gördüğümüz bir yıl oldu.İlçemiz açısından önümüzdeki yılda da projeler bazında çok daha hareketli geçeceğini şimdiden görüyoruz. 2013 yılında ilçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir. Her yeni yıl yeni bir başlangıçtır. Yeni dönemimizde de, halkımızın teveccühü ile çalışmalarımız heyecanla ve tüm hızıyla sürdürülecektir. Yeni yılın Espiyemize huzur ve güven getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, mevcut birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum. 2013 yılında da, bu şehre ve değerli halkımıza hizmet edecek olmaktan mutluluk duymaktayız. Biz Espiye Belediyesi olarak, yeni yılda da Espiyeli olma bilincini hiçbir zaman yitirmeden, değerli halkımız ile el ele, güzel kentimizin geleceği için çalışacağız. Espiyemizin adına yakışır modern bir kent olması için büyük çalışmalar yapacağız ve Çağdaş toplum anlayışına işlerlik kazandırmayı amaçlayan ve tüm halkımızın bir araya gelerek gülümseyebildiği bir Espiye inşa edeceğiz. Yeni yılın ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini Yüce Allah' tan temenni ederek, bu vesile ile tüm halkımızı saygı ve sevgilerimle selamlarım’’dedi.

31 Aralık 2012 / Okunma: 1299