BELEDİYE BAŞKANLARI GRUP TOPNATISI ESPİYE'DE YAPILDI

Espiye Belediye Başkan Vekili Ersin Bahadır,AK Parti Espiye ilçe Başkanı Ali Kemal Akkaya AK Parti il Yerel Yönetimler Başkanı Şükrü Karaman, Belediye Meclis Üyesi Nazım Önal,İl Genel meclis Üyeleri Hayrettin Öztürk,Mehmet Dursun,Kubilay Elevli,Giresun genelindeki 16 belde ve 10 ilçenin AK Partili Belediye Başkanları katıldılar. Toplantının açılış konuşmasını yapan Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, konuşmasına katılımcılara teşekkür ederek başladı.Bugün AK Parti ailesi olarak burada eksiksiz bir şekilde buluşmanın beni çok mutlu ettiğini belirtmek istiyorum" dedi.Bu ay toplantının özellikle benim tahliyemden sonra ve Espiye’de yapılması için gösterdiği desteklerden ötürü AK Parti İl Başkanımız Av.Sabri Öztürk ve tüm Belediye Başkanı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,ayrıca İç İşleri Bakanlığımıza bugün itibariyle göreve iade başvurumuzu yaptık takdir büyüklerimizindir, bizim görevimiz hizmet yapmak,hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz “dedi. AK Parti İl Başkanı Sabri Öztürk, toplantıda AK partili belediyelerin bugüne kadar yaptıkları çalışmaları masaya yatırıldığını, toplantıların her ay düzenli bir şekilde ayrı bir ilçede tekrarlanacağını vurguladı. AK Parti İl Başkanı Öztürk;’’İlçelerimizin ve şehrimizin sıkıntı ve ihtiyaçlarını hep birlikte istişare ediyoruz. Ayrıca daha önce alınan kararları gözden geçirerek, ne kadar yol kat ettiğimizin karşılaştırmasını yapıyoruz. Giydiğimiz bu ateşten gömleğin sorumluluğu ile sonuç almaya yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.AK Parti iktidarında Giresun’a ve ilçelerine büyük hizmetlerin yapıldığını, bundan sonrada hizmetlerin aynı kararlıkla süreceğini belirten Öztürk,2014 yılında yapılacak mahalli seçimlerde tüm ilçe ve belde belediyelerini kazanmak için el birliyle çalışılacağız’’dedi.

5 Şubat 2013 / Okunma: 1479