ÖZ ESPİYE BELEDİYESPOR ANTREMANINDA BAŞKAN KARADERE SEVİNCİ

Artık esaret bitti,gün çalışma ve hizmet etme günüdür,Sizler de çok çalışarak takımımızı başarıya ulaştıracak ve Espiyemize hizmet etmiş olacaksınız.Öz Espiye Belediye Spor olarak amacımızın ilk öncelikle çok çalışıp ligi başarıyla bitirmek önümüzdeki Bulancak Belediye Spor maçından galibiyetle dönmektir.İlçemizde ki gençlerimizi spora ya da futbola teşvik etmemizi eleştirenlere aldığımız her galibiyette ne kadar haksız olduklarını belirtmiş olacağız.Başta üstün emeklerle takımımızın bir yerlere gelmesi için çaba sarf eden Futbolcularımıza, sporcularımızın yetişmesinde,her zaman her yerde sizlerden desteklerini esirgemeyen ve sizler için gece gündüz çalışan Öz Espiye Belediye Spor Kulüp Başkanı Galip Akmaz’a,Kulüp Yöneticisi Erol Şahin’e ve diğer Yöneticilerimize teşekkür ediyorum’’dedi.

7 Şubat 2013 / Okunma: 1633