ÖZ ESPİYE BELEDİYESPOR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA GECESİ DÜZENLENDİ

Öz Espiye Belediye Spor Kulüp Başkanı Galip Akmaz yaptığı açıklamada;’’Espiyemizin ilerlemesinde bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Osman Bilgin’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum.Görevi devraldığımız günden bu yana çok sıkıntılar çektik,bu sıkıntılarımızı önemli derecede hafiflettiğine inandığım Kulüp Yöneticilerimize,Espiye Belediye Başkanımız Erol Karadere’nin yokluğunda her zaman ve her fırsatta bize destek olan Giresun Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Karadere’ye teşekkür ediyorum.Bu gece birlik ve beraberlik gecesidir,önümüzdeki her 9 Şubat’ta sizlerle beraber tekrarlanması için elimizden geleni yapacağız’’dedi. Espiye Kaymakamı Osman Bilgin yaptığı konuşmada;''İlçemizin kalkınmasında adının duyulmasında sporun önemli katkısı vardır.Öz Espiye Belediye Spor’un yaptığı da gittiği her yerde Espiye’nin adının duyulmasını sağlamaktır.Ben ilk öncelikle Kulüp Başkanı Galip Akmaz ve Yöneticilerini böyle bir organizasyon yaptıkları için kutluyorum,Öz Espiye Belediye Spor Takım Hocalarına ve Futbolcularına başarılar diliyorum’’dedi. Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere konuşmasında; ‘’Öz Espiye Belediye Spor’un yardımlaşma ve dayanışma gecesinde olmaktan onur duyuyorum,her zaman Espiye olarak takımımıza destek çıkmamız gerekiyor,ben ve arkadaşlarım 4,5 ay aranızda olamadım Öz Espiye Belediye Spor çok zor günler geçirdi ama başta Sayın Kaymakamımız Osman Bilgin olmak üzere Kulüp Başkanım Galip Akmaz,Kulüp Yöneticileri,Hocaları ve futbolcular Öz Espiye Belediye Sporu yalnız bırakmadıkları ve ellerinden gelenin en fazlasını yaptıkları için çok teşekkür ediyorum’’dedi.

11 Şubat 2013 / Okunma: 1514