ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLANDI

Günün önemini belirten konuşmayı Şehit ve Gaziler adına Ramazan Ayaz yaptı. Ayaz, Çanakkale Zaferi'nin, vatan topraklarını ve bağımsızlığımızı korumak için şahlanan bir milletin, bağımsızlık ve egemenlik aşkının heyecan ve ibret verici destanı olduğunu vurguladı. Ayaz, ''Mukaddes vatan toprakları için canlarını seve seve veren, vatanımızı ve istiklâlimizi sarsılmaz imanları ve eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi, minnet ve rahmetle, anıyoruz'' diye konuştu. Kaymakam Bilgin ve beraberindeki ekip Karadere mahallesinde şehit Ömer Bayrak’ın ailesini ziyaret etti. Çanakkale Zaferinin 98. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü törenlerine, Espiye Kaymakamı Osman Bilgin, Garnizon Komutanı vekili J. Kd. Baş. CVŞ. Hüseyin Narin, Belediye Başkanı Erol Karadere, Soğukpınar Belde Belediye Başkanı Özcan Özdemir, Emniyet Müdürü E.Tayfun Hoşdil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Durmuş, daire amirleri, kamu kurum temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.

18 Mart 2013 / Okunma: 1235