Karadere, Yeniköyü ziyaret etti

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere Yeniköy Köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere ve beraberindeki ekip Espiye Yeniköy Köyüne giderek incelemelerde ulundu. Köylülerle de bir süre sohbet eden Karadere vatandaşların sorunlarını dinledi. Karadere, Yeniköy İlköğretim Okulunu da gezerek, öğrencilerle sohbet etti.

Espiye Espiye belediye Başkanı Erol Karadere’nin ziyaretlerine Soğukpınar belediye başkanı Özcan Özdemir,Ticaret Borsası başkanı Mustafa Karadere,Emniyet Müdürü E. Tayfun Hoşdil,ilçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, İl Genel Meclis üyeleri Mehmet Dursun, Hayrettin Öztürk, AK Parti Espiye ilçe Başkanı Ali Kemal Akkaya, Ziraat Odası başkanı Raif Uçar,Özel İdare Müdürü Mürsel Mert de katıldı.

8 Mayıs 2013 / Okunma: 1684