Ak parti olağan İlçe Danışma Toplantsı Yapıldı

AK PARTİ olağan ilçe danışma toplantısı yapıldı
Ak parti aylık olağan ilçe danışma toplantısı yapıldı.Toplantı Belediye Başkanı Sn.Erol KARADERE ,Ak Parti il Başkanı Sabri ÖZTÜRK ,İlçe Başkanı A.kemal AKKAYA,Soğukpınar Belediye Başkanı Özcan, ÖZDEMİR ve parti üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşti.
Belediye Başkanı EROL KARADERE yaptığı konuşmada ilçemize yapılan ve halen yapımı süren çalışmalar hakkında bilgiler verdi.Daha sonra ilçemiz için büyük önem arz eden Adliye Sarayı projesinin bürokratik olarak bütün engellerinin aşıldığını ve en kısa zamanda yapımına başlanacağının müjdesini verdi.
 Son olarak konuşma yapan Giresun İl Başkanı Sabri ÖZTÜRK Türkiye'nin içinde bulunduğu çözüm süreci ve terörle mücadele konularında Ak parti'nin izlediği politika yönünde katılımcılara bilgiler verdi.Toplantı parti üyelerinin görüşleri ve tavsiyeleri dinlendikten sonra son buldu.

21 Mayıs 2013 / Okunma: 1425