19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Espiye’de coşkuyla kutlandı. Atatürk anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Halk Eğitim Merkezi halk oyunları, Yeşilköy Horon ekibi, Çotanak Taekwando takım gösterileri ilgiyle izlendi.
Hafta nedeniyle yapılan koşu, şiir ve kompozisyon gibi yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Belediye Başkanı Erol Karadere, Kaymakam Osman Bilgin, Garnizon Komutanı  Mehmet Şahin, Milli Eğitim Müdür vekili Köksal Cüre ve İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü H.Tolga Cebeci tarafından verildi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Anma törenlerine Belediye Başkanı Erol Karadere, Espiye Kaymakamı Osman Bilgin, Garnizon Komutanı  Mehmet Şahin, , Başkan yardımcısı Ersin Bahadır,İbrahim Yanık, Cumhuriyet Savcısı Eren Budak, Emniyet Müdürü E.Tayfun Hoşdil, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

21 Mayıs 2013 / Okunma: 1664