GMK Caddesi Yenileniyor

Espiye belediyesi GMK caddesini yeniliyor. Belediye yeni başlattığı çalışma sayesinde GMK caddesinin çehresini değiştiriyor.
Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, ilçenin en önemli ve en uzun Caddesi olan GMK’de  ilk olarak altyapı çalışmalarının yapıldığını söyleyerek "Caddemizi yenilemeden önce geleceğe yönelik bir çalışma olması açısından  bölgenin tüm altyapısının güçlendirmesini yaptık. GMK ‘de içme suyu, yağmursuyu ve kanalizasyon şebekelerini yenilediklerini ifade eden Karadere," Yapılan bu altyapı çalışmaları ile yeni yapılacak olan modernize çalışmaların ardından caddenin sürekli kazılmak zorunda kalmayacağını, yeni yapılan çalışma neticesinde caddenin kaldırımlarının renkli granit parke taşı döşenmeye başlandığını, kaldırımların genişleyeceğini, araç trafiğinin tek yönlü olarak işleyeceğini, caddenin renkli lambalarla aydınlatılacağını ve ağaçlandırma çalışmasının yapılacağını söyledi.Ayrıca engelli vatandaşlarımız da unutulmayarak onlarında rahatça kullanabileceği kaldırımlar yaparak engelleri bir nebze de olsa ortadan kaldıracaklarını söyleyen KARADERE, "Espiye’nin geleceği için çalışıyoruz. GMK caddesinin yapımı tamamlandığında Espiye’mizin çehresini değiştirmiş olacağız. Bu cadde ilçemizin aynasıdır” dedi.

4 Haziran 2013 / Okunma: 1711