Selim Yavuz Bahar Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

Espiye Kaymakamlığı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından trafik kazasında hayatını kaybeden merhum Selim Yavuz anısına düzenlenen futbol turnuvasını Dörtyolspor’u 1–0 yenen Arıdurakspor kazandı.

18 Takımın katıldığı turnuvada Arıdurakspor birinci olurken Dörtyolspor 2. ve Çarşıspor’da takımı 3. oldu.

Maçın sona ermesinden sonra kupa töreni yapıldı. Törene, Belediye Başkanı Erol KARADERE, Kaymakam Osman BİLGİN, Başkan Yardımcısı Ersin BAHADIR, Emniyet Müdürü E.Tayfun HOŞDİL, İl Genel Meclis Üyesi Hayrettin ÖZTÜRK, AK Parti Espiye ilçe Başkanı A.Kemal AKKAYA, Espiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü H.Tolga CEBECİ, Öz Espiye Belediyespor yöneticileri ve sporseverler katıldı.

Turnuvanın birinci, ikinci, üçüncü olan takımlarına kupaları Belediye Başkanı Erol KARADERE, Kaymakam Osman BİLGİN ve AK Parti İlçe Başkanı A.Kemal AKKAYA tarafından verildi.

Ayrıca turnuvada Çepnispor 2 kupa aldı. Turnuvada 8 gol yiyen, 32 gol atan ve Centilmen takım seçilen Çepnispor’a Centilmenlik kupasını Kalecisi Ömer Koç’a ve 15 golle gol kralı olan Sedat Bıyık’a gol kıralı kupasını, Espiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü H.Tolga Cebeci tarafından verildi.

Turnuva sonunda Espiye Belediye başkanı Erol KARADERE ve Kaymakam Osman BİLGİN birer konuşma yaparak, trafik kazasında hayatını kaybeden merhum Selim Yavuz’u anmak için düzenledikleri futbol turnuvasında, dereceye giren takımlara, turnuvaya katılan takımlara ve turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Giresun Bölgesi amatör hakemleri Ali Aydın, Murat Kalpakcıoğlu ve Cihat Yolasığmaz’ın yönettiği Final Karşılaşmasını çok sayıda sporsever izledi.

5 Haziran 2013 / Okunma: 1822