75.Yıl Ç.P.L. Mezuniyet Gecesi Yapıldı

Espiye 75.Yıl Çok Programlı Lisesi öğrencileri, mezuniyet gecesi düzenledi. Espiye Çok Programlı Lisesi 12'nci sınıf öğrencileri tarafından Grand Karadere Düğün salonunda veda amaçlı program düzenledi.

Gecede Belediye Başkanı Erol KARADERE ve Kaymakam Osman BİLGİN öğrencileri yalnız bırakmadı.

Mezun olan öğrencilere sınıf öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Okul alan birincilerine okul aile birliği tarafından çeyrek altın ve plaket hediye edildi. Daha sonra okul alan birincileri mezuniyet kütüğüne isimlerinin yazılı olduğu plakaları çaktılar. Okul Bayrak ve flama devir teslim töreni yapıldıktan sonra, Mezun olan öğrenciler hep birlikte keplerini havaya fırlatarak müzik eşliğinde eğlendiler.

Mezuniyet gecesine Espiye Belediye Başkanı Erol KARADERE, kaymakam Osman BİLGİN, Emniyet Müdürü E.Tayfun HOŞDİL, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÖZTÜRK, daire amirleri, kamu kurum müdürleri, okul Müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

5 Haziran 2013 / Okunma: 2709