H.Ali Yücel Öğrencilerinden Büyük Başarı

Espiye Hasan Ali Yücel Ortaokulu Minik ve Yıldız Bayan Karate Takımı, Beden Eğitimi Öğretmeni Ercan KARA antrenörlüğünde katıldığı SAKARYA OPEN ULUSLARARASI KARATE ŞAMPİYONASI’nda KATA  ve KUMİTE dalında üçüncü oldu. Ferdi müsabakalarda KUMİTE dalında 63 kiloda Levent USTA, finalde Tunuslu rakibine 1-0 yenilerek ikincilik madalyası aldı. 12 ülkenin katıldığı şampiyonadan öğrencilerimiz toplamda iki kupa ve 6 madalya ile döndüler.

Turnuva dönüşü Belediye Başkanı Erol KARADERE'yi makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaşan öğrencilere, Başkan KAREDERE de bu büyük başarılarından dolayı kutlayarak dereceye giren öğrencilere çeyrek altın hediye etti.

Başkan KAREDERE ''Öğrencilerimizi ve onların bu başarıyı elde etmelerinde emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum,gençlerimizi böyle başarılı,çalışkan görmek bizi ayrıca gururlandırıyor,bizde büyükleri olarak olanların geleceklerinde daha büyük başarılar kazanmaları için her zaman elimizden geleni yapacağız''dedi.

Ayrıca öğrencilerimiz 22-24 Ağustos 2013 Tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenecek olan Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında da ilçemizi temsil
edecekler.

25 Haziran 2013 / Okunma: 1917