Espiye'de Sel Sonrası Çalışmalar Devam Ediyor

Espiye'de yoğun yağış ve sel sonrası meydana gelen hasarlar bir bir gideriliyor.Selin ardından bazı mahalle yollarının tahrip olması nedeniyle, bir an önce yaraları sarmayı hedefleyen Espiye Belediyesi ekipleri hasara uğrayan bölgelere odaklanmış şekilde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İlçemiz Çam mahallesi, Adabük mahallesi, Karadere mahallesi ve Cibril mahallesinde selin ardından hasar gören yollar Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yoğun çalışma ile normale döndürüldü.

Espiye Belediye Başkanı Erol KARADERE'' Sel felaketi yüzünden bir çok mahalle ve köylerimizde yollarda heyelanlar ve sel sularının neden olduğu tahribatlar oldu, Espiye Belediyesi olarak vatandaşlarımızın bu durumdan daha fazla mağdur olmamaları için ekiplerimiz durmaksızın çalışmalarını sürdürüyor.Amacımız bir an önce selin ilçemize bıraktığı hasarları ortadan kaldırmak.'' dedi.

21 Temmuz 2013 / Okunma: 1683