Üniversite Öğrencilerine Eşya Yardımı

Espiye Belediyesi tarafından Giresun Üniversitesi Espiye Meslek Yüksek Okulu öğrencileri için eşya yardımı kampanyası düzenlenmiştir. Eşya desteği sağlamak amacıyla düzenlenen kampanyada vatandaşlarımızın kullanmadığı eşyaları Belediyemize ait araçlar yardımı ile evlerinden alıp ihtiyaç sahibi öğrencilerimize hiçbir ücret talep etmeksizin ulaştırılacaktır. Ayrıca ilçemize yerleşecek öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla evlerini kiralamak isteyen vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz.

Espiye Belediye Başkanı Erol KARADERE konuyla ilgili çağrıda bulunarak ‘’Yapacağınız her yardım ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ilçemizi daha çok sahiplenmesini sağlayacaktır. Misafirperverlik ve eğitime sunacağınız bu destek bizim için değer taşımaktadır. Öğrencilerimize sahip çıkmak ilçemize sahip çıkmaktır. Unutmayalım ki ilçemize gelen her insan bizim için ayrı değer taşımaktadır‘’ dedi.

Yardım yapmak ve evlerini kiraya vermek isteyen vatandaşlarımız Basın, Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden bilgi alabilirler.

15 Ağustos 2013 / Okunma: 1258